Famílies i amics

Trobades i festes familiars o d’amics al mig de la natura

LES

CASES

PERFECTES PER A LES…

FAMÍLIES I AMICS —

Passar uns dies amb la família o els amics en plena natura és sempre una bona opció. Cal Masover o el Puig són dos llocs ideals per poder organitzar la vostra “festa a mida”, reunions familiars, trobades d’amics, aniversaris… Teniu la possibilitat de dormir a la mateixa finca i gaudir de la vostra trobada durant tot el cap de setmana. Espais interiors i exteriors amb diferents ambients, barbacoa, taules de pícnic, piscina, pèrgola de 150 m², grans esplanades….

A les cases de La Bertrana podreu gaudir de fantàstiques activitats a l’aire lliure i escollir diverses opcions d’allotjament. Amb grups majors de 40 persones podeu disposar de l’opció de pensió complerta, sempre consultant disponibilitat.

La nostra proposta és oferir-te un espai rural i amb història, perquè vosaltres pugueu gaudir decorant amb la vostra personalitat, una festa única. Sense lligams i amb total llibertat. Us ajudarem si us cal, us acompanyarem si voleu. El concepte és que estigueu com a casa i gaudiu amb llibertat organitzant vosaltres fins a l’últim detall.

Pensió completa

Dret a cuina

CAL MASOVER

Cal Masover és una casa de colònies perfecta per acollir trobades familiars i festes familiars o d’amics. Es troba en plena natura, envoltada de camps i boscos, i amb moltes activitats i excursions per fer a l’aire lliure.

Pensió completa

Dret a cuina

EL PUIG

El Puig és una casa de colònies situada al nucli de l’Esquirol, envoltada de grans esplanades. Per l’entorn del nucli es poden fer moltes activitats i excursions.

Dret a cuina

Fes la teva reserva!

Les nostres cases estan obertes i en plena activitat durant tot l’any.

SALT DEL TORNALL

Una de les moltes meravelles que amaga aquesta Riera de les Gorgues.

UNA

CUINA

CASOLANA

PENSIÓ COMPLETA —

A Cal Masover cuidem els detalls. El nostre menjar és casolà i cuinat al moment. Disposem de menús per vegetarians, vegans, intolerants i al·lèrgens. La nostra cuina ofereix una proposta de menú molt assequible i ajustats a les necessitats de cada grup.