Esplais

Espais naturals per compartir amb els companys

LES

CASES

IDEALS PER ALS…

ESPLAIS O ASSOCIACIONS —

Per als grups d’esplais i associacions tenim diverses opcions d’allotjament. A les nostres cases, podreu escollir l’opció de dret a cuina o no preocupar-vos dels àpats reservant la pensió completa que oferim a Cal Masover. Adaptem per cada estada menús per infants amb dietes especials.

Les dues cases són ideals per desenvolupar activitats que eduquen la sensibilitat i la sociabilitat, en un espai rural, adequat per poder dinamitzar continguts socials i fomentar l’educació en valors. Tenim una llarga experiència en l’acollida d’associacions de lleure infantil i juvenil, entenent que aquestes iniciatives són propostes de lleure educativa necessària en el nostre teixit social.

Si voleu fer una trobada amb el vostre grup d’esplai o associació, disposant de sales taller per poder desenvolupar les vostres activitats, en un entorn rural i envoltats de natura, o si voleu fer excursions al riu o disposar de grans esplanades per realitzar jocs exteriors, a les cases de La Bertrana ho trobareu amb un preu molt assequible.

Pensió completa

Dret a cuina

CAL MASOVER

Cal Masover és una casa de colònies ideal per acollir centres d’esplais, envoltada de camps, boscos i amb grans esplanades per fer activitats al mig de la natura. Totes les instal·lacions estan pensades per garantir la seguretat i la diversió dels més petits.

Pensió completa

Dret a cuina

EL PUIG

El Puig és una casa de colònies situada al nucli de l’Esquirol, envoltada de grans esplanades per poder desenvolupar activitats lúdiques a l’exterior.

Dret a cuina

Fes la teva reserva!

Les nostres cases estan obertes i en plena activitat durant tot l’any.

SALT DEL TORNALL

Una de les moltes meravelles que amaga aquesta Riera de les Gorgues.

UNA

CUINA

CASOLANA

PENSIÓ COMPLETA —

A les cases de colònies de La Bertrana cuidem els detalls. El nostre menjar és casolà i cuinat al moment. Fem menús complets i variats, i disposem de menús per als nens i nenes amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.