Escoles

Un bon lloc per compartir dies d’aprenentatge, joc i convivència

LA

CASA

PERFECTA PER A LES…

ESCOLES —

Cal Masover és una casa de colònies ideal per poder desenvolupar les colònies escolars dels infants, per les seves instal·lacions i per l’equip humà. Les colònies a Cal Masover són estades de convivència entre companys, activitats que eduquen la sensibilitat i la sociabilitat, en un espai rural, adequat per poder dinamitzar continguts socials i fomentar l’educació en valors. Tenim una llarga experiència en l’acollida d’escoles, entenent que aquestes iniciatives són propostes de lleure educativa necessària pels infants i el seu desenvolupament social.

A Cal Masover disposem d’una habitació diàfana amb 60 llits, ideal per grups escolars d’educació infantil i primària, amb el bany annex i accés directe a l’habitació. Pels professors o monitors oferim dues habitacions independents amb bany propi equipat amb secador i tovalloles.

Cal Masover disposa d’una sala exterior “pèrgola” de gran capacitat, espai ideal per fer activitats educatives. Oferim pensió completa amb una cuina casolana i de la terra, adaptem per cada estada menús per infants amb dietes especials.

Pensió completa

CAL MASOVER

Totes les instal·lacions estan pensades per garantir la seguretat i la diversió dels més petits.

Fes la teva reserva!

Les nostres cases estan obertes i en plena activitat durant tot l’any.

LES

OPCIONS

A CAL MASOVER

LA QUE MÉS S’ADAPTI —

A Cal Masover us oferim diferents opcions adaptades a les vostres necessitats, des de realitzar colònies escolars amb programa educatiu o sense (sempre amb pensió complerta), o bé sortides d’un dia amb activitats, amb dinar o sense.

Colònies escolars

L’objectiu és poder gaudir d’unes colònies on a través del joc, els infants visquin tota una sèrie de situacions que omplin les seves “motxilles vitals” de recursos i eines que els ajudin en el seu dia a dia. A Cal Masover apostem per unes colònies amb sentit on el que arreli doni un bon fruit.

Sortides d’un dia

Disposem de diferents opcions educatives, orientades a la natura i les emocions, per desenvolupar una sortida d’un dia on la cohesió del grup sigui la protagonista.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Orientat als cursos d’educació infantil, cicle inicial i cicle mitjà, les nostres activitats estan dissenyades per treballar la cultura ambiental, la natura, la sostenibilitat, i els recursos naturals, tenint com a principal propòsit la gestió de les emocions i la cohesió de grup.

Els nens i nenes adquiriran actituds cíviques i ecològiques, i fomentaran el treball en equip a través de les vivències durant l’estada a la casa i l’acompanyament dels nostres monitors, sempre pendents de les necessitats de cada grup.

Cal Masover està envoltada de boscos i muntanyes, entorn ideal per la realització d’excursions i activitats exteriors.
Cuina
PENSIÓ COMPLETA

A les cases de colònies de La Bertrana cuidem els detalls. El nostre menjar és casolà i cuinat al moment. Fem menús complets i variats, i disposem de menús per als nens i nenes amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.