Casaments

Un dia especial en un lloc rural

LA

CASA

IDEAL PER AL TEU…

CASAMENT O ESDEVENIMENT —

Veniu a celebrar el vostre casament, bateig, comunió, … en un lloc rural i amb encant. Cal Masover és perfecta per acollir grups d’amics o familiars i convertir-la en un espai ideal i acollidor.

Si us agradaria celebrar el vostre casament al Cabrerès, al mig de la natura, gaudint de la festa amb familiars i amics, amb ganes de personalitzar el vostre dia amb tots els detalls, us oferim la casa de colònies Cal Masover.

• Lloguer de les instal·lacions
• Espai per la cerimònia
• Decoració a càrrec vostre: rústica, vintage, clàssica…
• Possibilitat de passar la nit a la casa (fins a 72 persones)

Dret a cuina

CAL MASOVER

La casa està envoltada de camps, boscos i grans esplanades per fer activitats al mig de la natura.

Fes la teva reserva!

Les nostres cases estan obertes i en plena activitat durant tot l’any.

UNA

FESTA

AL TEU GUST

PREPARA LA TEVA FESTA —

La nostra proposta és oferir-te un espai rural i amb història, perquè vosaltres gaudiu decorant al vostre gust. Us ajudarem si us cal, us acompanyarem si voleu. El concepte és que estigueu com a casa i gaudiu amb llibertat organitzant vosaltres fins a l’últim detall.

Cal Masover disposa d’una sala exterior “pèrgola” de gran capacitat, aquest espai és ideal per dinars o sopars exteriors. Tenim església pròpia al costat de la casa, i disposem de grans esplanades per crear una cerimònia rural i natural.

Serveis externs
SENSE COMPROMÍS

Us oferim la possibilitat de contractar diferents serveis en el cas que no disposeu d’opcions. Càtering amb Food Trucks, càtering tradicional, DJ, barra lliure, decoració floral, lloguer de bales de palla, fotògraf professional, activitats lúdiques, monitoratge per a nens, …